Nedtelling for legalisert Ecstasy

Erfaringene jeg selv har hatt med bevissthetsendrende medikamenter som psilocybin, MDMA og LSD. men spesielt med MDMA har vært personlig transformerende og viktige for meg. Det sier Mike Riggs, reporter for Reason

Det var Riggs erfaringer med de positive effektene av psykedelika og MDMA som fikk Riggs til å undersøke arbedismetodene til grupper som The Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies (MAPS) og deres grunnlegger Rick Doblin,

"Doblin er en fascinerende fyr." Det sier Riggs i Reasons siste podcast. Doblin startet MAPS i 1986. Han har vært ledende i å studere og arbeide for bruken av psykedelika siden slutten av sekstitallet. 

Historien Riggs forteller er ikke en historie om hedonistisk rusromantikk eller om merkverdige syreturer. I stedet handler den om leger og pasienter som arbeider sammen for å få endret på lovgiving do forhindrer dem i å få den behandling de behøver. 

Hør hele podcasten fra Reason her.